Kosten binnenschilder

Kosten binnenschilder

Uw interieur bepaalt voor een groot deel uw woonplezier, laat dat plezier niet bederven door slecht schilderwerk! Veel mensen denken te besparen door zelf wel ‘even’ hun interieur te schilderen. Dat valt vaak tegen! Schilderen is vakwerk, laat dit over aan de echte vakman. We helpen u graag met het vinden van een goede binnenschilder. U wilt uiteraard vooraf weten wat de kosten voor een binnenschilder zijn. Maak daarom gebruik van onze service en vraag hier gratis en vrijblijvende offertes aan.

Fraaie uitstraling en voldoende bescherming

Uw woning is niet compleet zonder mooi binnenschilderwerk. Het zorgt voor een fraaie uitstraling die bij u past, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw eigen huis. Beschadigingen aan muren, afbladderende verf en vochtplakken zijn veelvoorkomende problemen. Een binnenschilder kan al deze problemen verhelpen. Goed schilderwerk is niet alleen fraai om te zien, het biedt ook bescherming tegen slijtage en tegen vocht. Daarnaast zijn er ook verfsoorten met een antischimmel-werking; dat is heel belangrijk in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een professionele binnenschilder kan u hierover informeren.

Kosten binnenschilder?

Hoeveel een binnenschilder kost, hangt van diverse factoren af. Het is belangrijk om te weten om wat voor soort schilderwerk het gaat. Moeten er grote oppervlakten geschilderd worden, moet het plafond geschilderd worden of gaat het om gedetailleerd schilderwerk, zoals het schilderen van kozijnen, plinten en trappen? Voor een offerte op maat is het belangrijk om de details van de schilderklus te kennen. Voor grote oppervlakten rekent een binnenschilder meestal een prijs per m2, terwijl voor het gedetailleerde schilderwerk, dat zeer nauwkeurig moet gebeuren, doorgaans een uurprijs wordt gerekend. Misschien kunt u met een schilder ook een totaalprijs voor uw complete klus afspreken, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat zijn de gangbare prijzen?

Verder kunnen ook de kosten per binnenschilder verschillen; de een vraagt een hoger tarief dan de ander. Daarom is het aan te raden om eerst meerdere offertes te vergelijken. Toch kunnen we u wel al wat richtlijnen geven. Doordat we bekend zijn met de branche hebben we een duidelijk beeld van wat de gangbare prijzen zijn. Zo kost een binnenschilder gemiddeld tussen de € 35 en € 40 per uur of € 30 tot € 35 per m2. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen deze tarieven iets afwijken. U kunt voor binnenschilderwerk bijvoorbeeld kiezen tussen saus- of spuitwerktechniek. Spuitwerk is iets voordeliger dan sauswerk. Informeer bij uw schilder naar alle mogelijkheden.

Vind hier een voordelige binnenschilder

Besparen op de kosten van een binnenschilder? Dat kan door hier gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van meerdere binnenschilders in uw regio. Door offertes te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen op de kosten!

Offerte aanvragen

Afspraak voor een gratis offerte maken?

Onze binnenschilder in uw regio staat voor u klaar.
Offerte aanvragen

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Erkende binnenschilders in uw regio
  • In heel Nederland actief
  • Vakmanschap en persoonlijke service
  • Scherpe tarieven (vraag een gratis offerte aan)

Contact klantenservice Binnenschilder

Hoe verloopt uw aanvraag?

1. Plaats uw aanvraag via ons contactformulier.
2. Onze medewerkers nemen contact met u op.
3. Stel uw vragen en laat u informeren.
4. Maak desgewenst direct een afspraak.