Trap schilderen of verven

Trap schilderen / Trap verven

De trap in huis wordt dagelijks betreden, logisch dat het schilderwerk sneller slijt. Is uw trap aan een laagje nieuwe verf toe? Maar hebt u geen zin of tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan? Vind dan hier online een binnenschilder die deze klus voor u klaart. Dat is sowieso een goed idee, omdat echt vakmanschap ervoor zorgt dat het schilderwerk van uw trap langer meegaat. Hier kunt u terecht voor kosteloze en vrijblijvende offertes voor trap schilderen.

Waarop letten bij trap schilderen?

Net als bij al het schilderwerk in huis, moet ook de trap goed voorbereid worden op de schilderbeurt. Uw binnenschilder zal bekijken wat er precies moet gebeuren; misschien volstaat het om alleen op enkele plekken de afbladderende verf te verwijderen, maar het kan ook zijn dat de hele oude verflaag weggehaald moet worden. Vervolgens zal de schilder de trap nakijken op beschadigingen en deze dichtplamuren. De trap moet goed schoongemaakt worden om vuil en vet te verwijderen, voordat de trap geschuurd kan worden. Als dat allemaal gebeurd is en de trap opnieuw vuil- en vetvrij is gemaakt, kan men de trap schilderen. De verf blijft nu gegarandeerd jarenlang perfect zitten!

Het vakmanschap straalt ervan af!

Doet u via onze offerteservice een beroep op een binnenschilder voor trap verven, dan kiest u voor vakmanschap. De schilders binnen ons landelijk netwerk, hebben bewezen keer op keer kwaliteit te leveren. Ze werken met de beste soorten slijtvaste verf. Het is belangrijk dat de toplaag van de trap goed hard is, zodat uw trap optimaal wordt beschermd tegen slijtage. Uw schilder kan u goede adviezen geven en dit in de praktijk brengen. Zo is het bijvoorbeeld slimmer om trappen met zijdeglans af te lakken in plaats van met hoogglans. Zijdeglans maakt het oppervlak stroever, zodat uitglijden wordt voorkomen!

Uw trap als blikvanger in huis

Elk onderdeel van uw interieur draagt bij aan de stijl en charme van uw woning. Een ogenschijnlijk kleine aanpassing als uw trap schilderen, kan voor een grote verandering zorgen. Sprak de huidige kleur van uw trap u aan? Misschien kan een andere kleur meer doen voor uw interieur? Ook op het gebied van kleur en stijl is uw binnenschilder de aangewezen persoon om u te adviseren. Doordat uw schilder al zo veel trappen heeft geschilderd, heeft hij hier een goed oog voor. Bespreek samen de mogelijkheden en maak van uw trap een blikvanger in huis!

Welk prijskaartje hangt eraan?

Aan elke klus hangt een prijskaartje, zo ook aan het trap verven door een professionele schilder. We kunnen u hier echter garanderen dat u nooit te veel betaalt aan schilderskosten. Door hier gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken kunt u altijd de goedkoopste optie kiezen!

Offerte aanvragen

Afspraak voor een gratis offerte maken?

Onze binnenschilder in uw regio staat voor u klaar.
Offerte aanvragen

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Erkende binnenschilders in uw regio
  • In heel Nederland actief
  • Vakmanschap en persoonlijke service
  • Scherpe tarieven (vraag een gratis offerte aan)

Contact klantenservice Binnenschilder

Hoe verloopt uw aanvraag?

1. Plaats uw aanvraag via ons contactformulier.
2. Onze medewerkers nemen contact met u op.
3. Stel uw vragen en laat u informeren.
4. Maak desgewenst direct een afspraak.